Menu
Your Cart

Wie zijn wij

Welkom bij Van Hamme Elektro!

Onze winkel biedt een compleet & hoogwaardig productengamma aan, met 100% kennis van de allernieuwste technologieën. Zoals iedere vakman streven ook wij naar eerlijke prijzen en een klantgerichte service. U vindt hier uw vertrouwenspersoon. Elektro Van Hamme.

U bent van harte welkom in onze winkel voor een vrijblijvende offerte.

De Vakman

Elektro Van Hamme

Elektro toestellen met service

Bij Elektro Van Hamme proberen we immers onze klanten zo snel en zo goed mogelijk te helpen. U kan op ons steeds rekenen op het deskundige advies van echte vakmensen die altijd klaarstaan voor u. Bovendien bent u zeker dat u een correcte prijs betaalt.

Bij Elektro Van Hamme heeft u steeds persoonlijk contact met onze medewerkers, heeft u een probleem met een toestel? weet U niet goed wat te kiezen? Ziet u de bomen door het bos niet meer en wenst u hulp en advies bij uw aankoop? kom dan gerust eens langs

En mocht u achteraf toch een probleem hebben, geen nood of paniek wij helpen je zeker met goed getrainde mensen die op regelmatige tijdstippen op cursus gaan en extra opleidingen krijgen bij verschillende fabrikanten.

en een eigen technische dienst voor tv, home cinema, gsm, macbook, imac, wasmachiene, droogkasten, vaatwasser, ...

is dit nog niet voldoende neem dan zeker contact op met frederik van hamme en vertel hem het probleem en ik ben er zeker van dat we tot een oplossing komen.

Ontstaan, doelstellingen & winkels

Op 1 april 2005 hebben de Raden van Bestuur van de vennootschappen Tera (Selexion) en Action Twenty Five (Action Shop) hun marketingnamen onder eenzelfde koepel verenigd en zodoende de grootste Belgische aankoopgroepering gevormd op gebied van Consumer Electronics, Foto, IT, Telecom en huishoudtoestellen.Deze telt niet minder dan 250 verkooppunten in België en het Groothertogdom Luxemburg. Euronics Belgium is een commerciële organisatie met als doel de continuïteit en het succes van haar leden door hen service te bieden op gebied van aankoop, marketing, logistiek en verkoop. De combinatie van de hoge kwalificatie van haar leden (specialisten die hun vak ernstig opnemen, met goede technische kennis, betrouwbaar) met het aankoopvermogen resulteert in een aantrekkelijk voorstel voor de klanten.

Onze winkels verschillen in stijl en oppervlakte: Selexion is vooral vertegenwoordigd op regionaal vlak met verkoopoppervlaktes van 400 tot 1500 m², Selexion Clix eerder in de steden met ruimtes van gemiddeld 150 m² en Euronics op nationaal vlak met verkoopsoppervlaktes van 250 tot 400 m². Euronics Belgium is de lokale tak van de Europese groepering Euronics International die niet minder dan 11.000 verkooppunten telt over gans Europa.

Adresgegevens

Brusselsesteenweg 440
9402 Meerbeke
054/330304
verkoop@elektrovanhamme.be
BE 0424.953.931

Openingsuren

MaGesloten
Di9u18u
Wo9u18u
Do9u18u
Vr9u18u
Za9u18u
ZoGesloten