Menu
Your Cart

Ijsscheppen

Ijsschep
op = op
Ijsschep Wit  Ijsschep Wit
Winkelvoorraad
Brand: Cuisipro
Ijsschep - witZinklegering en kunststof Ergonomische handgreep om snel en comfortabel te werken Voor het moeiteloos scheppen van ijs. De kop is voor..
€ 24,50
Excl. BTW:€ 20,25
op = op
Ijskreemschep
Winkelvoorraad
Brand: Cuisipro
IjskreemschepZinklegering en kunststof Ergonomische handgreep om snel en comfortabel te werken Voor het moeiteloos scheppen van ijs. De kop is voorz..
€ 24,50
Excl. BTW:€ 20,25
Met deze ijsschep in roestvrij staal maakt u sierlijke ijskrullen en perfect ronde ijsbollen. De handgreep is vervaardigd uit antislipkunststof voor o..
€ 3,49
Excl. BTW:€ 2,88
Een ijsschep, speciaal gevormd om ijs gemakkelijk te serveren. Dankzij de zachte grip is het gebruik ervan comfortabel.MALMO IJSSCHEP..
€ 4,39
Excl. BTW:€ 3,63
Deze schep laat u toe sierlijke krullen of perfecte bollen te creëren voor uw smaakvolle ijscoupe of feestelijk nagerechtenbord. Sorbet en ijs mooi en..
€ 15,79
Excl. BTW:€ 13,05
Deze ijsschep laat u toe sierlijke krullen of perfecte bollen te maken voor uw smaakvolle ijscoupe of feestelijk nagerechtenbord. Sorbet en ijs mooi e..
€ 14,29
Excl. BTW:€ 11,81
Deze ijsschep laat u toe sierlijke krullen of perfecte bollen te maken voor een smaakvolle ijscoupe of een feestelijk nagerechtenbord. IJs en sorbet m..
€ 3,19
Excl. BTW:€ 2,64
Brand: Zwilling
De collectie duurzame roestvrijstalen keukenhulpen van ZWILLNG® PRO voorziet een slim accessoire voor eender welke kooktoepassing...
€ 21,95
Excl. BTW:€ 18,14
  • Materiaal: Roestvrij staal (RVS)
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8