Menu
Your Cart

Pollepels

Pollepel
Pollepel Ø 10 cm Pollepel Ø 10 cm
Winkelvoorraad
Brand: Cuisipro
PollepelRoestvrij staal 18/10, hoogglans gepolijst Holle ergonomische greep Perfect voor het serveren van soepen 25 jaar beperkte garantie op produc..
€ 36,95
Excl. BTW:€ 30,54
  • Materiaal: Roestvrij staal (RVS) 18/10
Deze sauslepel combineert stijl met gebruiksgemak. De gladde, glanzende lepel met mat handvat is volledige gemaakt uit roestvrij staal, waardoor hij i..
€ 5,49
Excl. BTW:€ 4,54
Dankzij de stevige uitvoering van deze lepel kunt u met het grootste gemak soep opdienen zonder morsen. Ideaal voor dagelijks gebruik!TIRANA POLLEPE..
€ 5,49
Excl. BTW:€ 4,54
SOEPLEPEL 25CM OLIJFHOUT..
€ 19,29
Excl. BTW:€ 15,94
Deze pollepel is volledig gemaakt uit glanzend roestvrij staal en dus vaatwasbestendig. Een handig instrument voor gebruik in de keuken en dankzij het..
€ 4,69
Excl. BTW:€ 3,88
Brand: Staub
Deze pollepel is geschikt voor geëmailleerd gietijzeren braadpannen en pannen met een antikleeflaag, want hij is gemaakt uit mat zwarte silicone en kr..
€ 12,95
Excl. BTW:€ 10,70
  • Kleur: Bruin, Zwart
  • Materiaal: Hout, Kunststof
  • Type kunststof: Silicone
Met deze pollepel uit licht, hoogwaardig nylon schept u de lekkerste soepen. De pollepel is ideaal voor dagelijks gebruik en gemakkelijk te reinigen. ..
€ 6,39
Excl. BTW:€ 5,28
Een pollepel, speciaal gevormd om de lekkerste soepen op te scheppen. Dankzij de zachte grip is het gebruik ervan comfortabel.MALMO POLLEPEL..
€ 6,29
Excl. BTW:€ 5,20
Brand: Tefal
Pollepel in thermoplastische kunststof. Ideaal om vloeibare bereidingen op te dienen. Siliconering waarmee je de pollepel op de rand van de pan kan la..
€ 6,99
Excl. BTW:€ 5,78
De pollepel uit de Jasmine reeks van Cosy&Trendy is uitstekend geschikt voor dagelijks gebruik. Dankzij zijn gestileerde vorm past hij ook perfect bij..
€ 3,99
Excl. BTW:€ 3,30
Brand: Tefal
Het design office van Sebastian Bergne sprong mee op de ecologische boot van Tefal en ontwierp de 'Enjoy'-serie. Elke keukentool bestaat uit PET, dat ..
€ 2,55
Excl. BTW:€ 2,11
  • Type kunststof: Polyethyleentereftalaat (PETP)
  • Vaatwasbestendig: Ja
Brand: Tefal
Deze lepel uit het Enjoy-gamma van Tefal is niet alleen een plezier in de keuken, dankzij het strakke design in stabiel bruine kleur. Hij is bovendien..
€ 2,55
Excl. BTW:€ 2,11
  • Type kunststof: Polyethyleentereftalaat (PETP)
  • Vaatwasbestendig: Ja
Dankzij de stevige uitvoering kan u met het grootste gemak soep opdienen zonder morsen. Ideaal voor dagelijks gebruik! Met ergonomisch handvat en opha..
€ 7,39
Excl. BTW:€ 6,11
Brand: Zwilling
De collectie duurzame roestvrijstalen keukenhulpen van ZWILLNG® PRO voorziet een slim accessoire voor eender welke kooktoepassing...
€ 26,95
Excl. BTW:€ 22,27
  • Materiaal: Roestvrij staal (RVS)
Weergeven 1 t/m 14 van in totaal 14