Menu
Your Cart

KKK994500B

KKK994500B
KKK994500B
KKK994500B
KKK994500B
KKK994500B
  • Voorraadstatus: Contacteer ons voor levertermijn
  • Brand: AEG
  • Model: 942401238
€ 2.699,99
Excl. BTW: € 2.231,40

Met deze ingebouwde espressobar kunt u een grote verscheidenheid aan speciale koffie en hete dranken bereiken naar uw smaak.

Subtiele mixen. Intense espresso's. Of ergens tussenin

Van een espresso tot een subtiele mix, kies een kop koffie naar wens. De hoeveelheid kan heel precies worden aangepast, en de aromakeuze biedt tal van intensiteiten aan, van mild tot intens. Zo kan elke kop naar wens worden aangepast.

De exacte hoeveelheid melk voor elke koffie

Voor een zijdezachte latte macchiato of een schuimige cappuccino, met de melkhoeveelheidfunctie krijgt u altijd de juiste consistentie van ieder type koffie. Specificeer de exacte hoeveelheid perfect gestoomde melk voor iedere kop. Op die manier krijgt u iedere keer de juiste textuur.

Perfect bereide melk. Echt uitmuntende koffie

Met het gebruik van de thermische kan is de textuur van melk altijd perfect. Hij bewaart de melk onder de juiste omstandigheden voor het perfecte schuim, waardoor de consistentie kan worden aangepast voor elk type koffie - van een koffie verkeerd tot cappuccino en alles daartussen.

Tot zes koppen koffie met een druk op de knop

De MultiCup-instelling is ideaal om meerdere gasten tegelijk te bedienen. Maak gebruik van de responsieve regelaar om tot wel zes koppen koffie te kiezen, die in één keer worden gezet. Zo krijgt u uitstekende koffie zonder te hoeven wachten.

Professioneel opgeschuimde melk. Altijd weer

De hogedrukstomer verwarmt de melk en schuimt ze op tot de ideale consistentie voor in uw koffie. Dat u meteen over kokend water kunt beschikken, is ook geweldig voor thee en andere warme dranken.

Algemeen
Inhoud waterreservoir 2.4
Pompdruk 15
Soort koffie Gemalen koffie, Koffiebonen
Koffie
Maximum kopjes per beurt 2