Menu
Your Cart

17S4LSB/00

17S4LSB/00
17S4LSB/00
Winkelvoorraad
17S4LSB/00
17S4LSB/00
17S4LSB/00
  • Voorraadstatus: Voorradig
  • Brand: Philips
  • Model: 17S4LSB/00
€ 0,00
Excl. BTW: € 0,00

De Philips LED-monitor met achtergrondverlichting is gemaakt van gerecycled materiaal en de PVC/BFR-vrije behuizing staat garant voor milieuvriendelijke productiviteit.

TrueVision zorgt voor hoogwaardige beelden

TrueVision is een technologie van Philips die gebruikmaakt van geavanceerde algoritmen voor het testen en uitlijnen van het beeld voor optimale weergaveprestaties. Philips zorgt ervoor dat TrueVision-monitoren in de fabriek precies worden afgesteld met behulp van dit proces, zodat u kunt profiteren van een consistente kleur- en beeldkwaliteit.

SmartContrast voor verbeterde, rijke details in het zwart

SmartContrast is een Philips-technologie die het weergegeven beeld analyseert. Kleuren worden automatisch bijgesteld en de intensiteit van de achtergrondverlichting wordt aangepast voor een dynamische verbetering van het contrast bij digitale afbeeldingen, video's of games met donkere kleurtinten. In de modus Economisch worden het contrast en de achtergrondverlichting optimaal ingesteld voor alledaagse kantoortoepassingen en een laag energieverbruik.

SmartImage-presets voor eenvoudig optimaliseren van beeldinstellingen

SmartImage is een exclusieve, geavanceerde technologie van Philips die de inhoud van uw scherm analyseert voor optimale beeldprestaties. In de gebruiksvriendelijke interface kunt u verschillende modi selecteren, zoals Kantoor, Foto, Film, Game, Economisch enz., zodat de weergave altijd optimaal is afgestemd op de toepassing die u gebruikt. Afhankelijk van uw keuze optimaliseert SmartImage op dynamische wijze het contrast, de kleurverzadiging en de scherpte van afbeeldingen en video's voor optimale weergaveprestaties; de modus Economisch biedt opzienbarende energiebesparingen. En dat alles in realtime en met één druk op de knop!

LED-technologie staat garant voor een laag energieverbruik en natuurlijke kleuren

Witte LED's zijn Solid State-apparaten die sneller op volle sterkte licht geven, waardoor ze snel klaar zijn voor gebruik. LED's bevatten geen kwik en kunnen dus milieuvriendelijk worden weggegooid en gerecycled. Met LED's kan LCD-achtergrondverlichting makkelijker worden gedimd, waardoor de contrastverhouding super hoog is. Dankzij de consistente helderheid op het scherm leveren de LED's een fantastisch nauwkeurige kleurweergave.

SmartPower: tot wel 50 % energiebesparing

SmartPower is een intelligente technologie die op dynamische wijze de inhoud van uw scherm analyseert om zo energie te besparen. De intensiteit van de achtergrondverlichting kan automatisch worden gestuurd en vooraf worden ingesteld door het systeem. Hierdoor wordt het energieverbruik met wel 50% verlaagd, zodat u aanzienlijk op energiekosten bespaart.

Aansluitingen
Aantal DVI-D ingangen 1
VGA (D-Sub) Ja
Audio
Ingebouwde speaker Nee
Energieverbruik
Elektrisch verbruik 11,8
Ergonomie
In de hoogte regelbaar Nee
Functies
HDCP Ja
Fysieke kenmerken
VESA-standaard 100 x 100
Scherm
Beelddiagonaal (inch) 17
Beeldverhouding 5:4
Contrast 1000:1
Dynamisch contrast 20000000:1
Helderheid 250
Kantelbaar scherm Ja
Responstijd 5
Schermresolutie 1280 x 1024
Schermtechnologie LCD
sRGB Ja
Uitrusting
Ingebouwde tuner Nee