Menu
Your Cart

19S4QAB/00

19S4QAB/00
19S4QAB/00
Winkelvoorraad
19S4QAB/00
19S4QAB/00
19S4QAB/00
  • Voorraadstatus: Voorradig
  • Brand: Philips
  • Model: 19S4QAB/00
€ 0,00
Excl. BTW: € 0,00

Het Philips-scherm bestaat voor 25% uit gerecycled materiaal en de PVC/BFR-vrije behuizing staat garant voor milieuvriendelijke productiviteit.

IPS-ADS-technologie met extra breed scherm voor beeld - en kleurnauwkeurigheid

IPS-ADS-schermen maken gebruik van een geavanceerde technologie waardoor u kunt genieten van een extra brede kijkhoek van 178/178 graden. Hierdoor kunt u het scherm vanuit bijna elke hoek zien. De IPS-ADS-schermen bieden, in tegenstelling tot de normale TN-panelen, extreem scherpe beelden met levendige kleuren. Niet alleen ideaal voor het bekijken van foto's, het afspelen van films en het surfen op internet, maar ook voor professionele toepassingen waarbij kleurnauwkeurigheid en constante helderheid zeer belangrijk zijn.

Minder vermoeide ogen met trillingsvrije technologie

Door de manier waarop de helderheid wordt aangestuurd op schermen met LED-achtergrondverlichting ervaren sommige gebruikers trillingen op het scherm die vermoeide ogen veroorzaken. Trillingsvrije technologie van Philips biedt een nieuwe oplossing voor het reguleren van de helderheid en het verminderen van trillingen voor meer kijkplezier.

SmartImage-presets voor eenvoudig optimaliseren van beeldinstellingen

SmartImage is een exclusieve, geavanceerde technologie van Philips die de inhoud van uw scherm analyseert voor optimale beeldprestaties. In de gebruiksvriendelijke interface kunt u verschillende modi selecteren, zoals Kantoor, Foto, Film, Game, Economisch enz., zodat de weergave altijd optimaal is afgestemd op de toepassing die u gebruikt. Afhankelijk van uw keuze optimaliseert SmartImage op dynamische wijze het contrast, de kleurverzadiging en de scherpte van afbeeldingen en video's voor optimale weergaveprestaties; de modus Economisch biedt opzienbarende energiebesparingen. En dat alles in realtime en met één druk op de knop!

Ingebouwde stereoluidsprekers voor multimedia

Er zijn twee stereoluidsprekers van hoge kwaliteit geïntegreerd in het beeldscherm. Deze kunnen in het zicht naar voren of uit het zicht omlaag, omhoog, naar achteren, enz. gericht zijn, afhankelijk van het model en het ontwerp.

SmartControl voor eenvoudig afstemmen van prestaties

PC-software voor het fijnafstemmen van weergaveprestaties en -instellingen. Philips biedt gebruikers twee mogelijkheden om de weergave-instellingen aan te passen. U kunt door het menu bladeren met de knoppen op de monitor zelf of de Philips SmartControl-software gebruiken om de verschillende weergave-instellingen op de gebruikelijke manier aan te passen

Aansluitingen
Aantal DVI-D ingangen 1
Hoofdtelefoonaansluiting Ja
VGA (D-Sub) Ja
Audio
Ingebouwde speaker Ja
Energieverbruik
Elektrisch verbruik 16,2
Ergonomie
In de hoogte regelbaar Nee
Functies
HDCP Ja
Fysieke kenmerken
VESA-standaard 100 x 100
Scherm
Beelddiagonaal (inch) 19
Beeldverhouding 5:4
Contrast 1000:1
Dynamisch contrast 200.000.000:1
Helderheid 250
Kantelbaar scherm Ja
Paneeltype IPS
Responstijd 14
Schermresolutie 1280 x 1024
sRGB Ja
Uitrusting
Ingebouwde tuner Nee