Menu
Your Cart

243V5LHSB/00

243V5LHSB/00
243V5LHSB/00
Winkelvoorraad
243V5LHSB/00
243V5LHSB/00
243V5LHSB/00
  • Voorraadstatus: Voorradig
  • Brand: Philips
  • Model: 243V5LHSB/00
€ 0,00
Excl. BTW: € 0,00

Geniet van levendige LED-beelden op dit Philips-beeldscherm. Met HDMI en SmartControl Lite. Een geweldige keuze!

16:9 Full HD-scherm voor extreem scherpe beelden

Beeldkwaliteit is belangrijk. Normale schermen leveren kwaliteit, maar u verwacht meer. Dit display beschikt over een geavanceerde Full HD-resolutie van 1920 x 1080. Full HD zorgt voor scherpe details met hoge helderheid, ongelofelijk contrast en realistische kleuren dus verwacht levensechte beelden.

SmartContrast voor rijke details in het zwart

SmartContrast is een Philips-technologie die het weergegeven beeld analyseert. Kleuren worden automatisch bijgesteld en de intensiteit van de achtergrondverlichting wordt aangepast voor een dynamische verbetering van het contrast bij digitale afbeeldingen, video's of games met donkere kleurtinten. In de modus Economisch worden het contrast en de achtergrondverlichting optimaal ingesteld voor alledaagse kantoortoepassingen en een laag energieverbruik.

HDMI Ready voor entertainment in Full HD

Een HDMI Ready apparaat bevat alle benodigde hardware voor High-Definition Multimedia Interface-invoer (HDMI). Een HDMI-kabel zorgt voor hoogwaardige digitale video- en audiosignalen die allemaal door één kabel worden verzonden van een PC of een willekeurig aantal AV-bronnen (zoals set-top boxes, DVD-spelers, A/V-ontvangers en videocamera's).

LED-technologie voor levendige kleuren

Witte LED's zijn Solid State-apparaten die sneller op volle sterkte licht geven, waardoor ze snel klaar zijn voor gebruik. LED's bevatten geen kwik en kunnen dus milieuvriendelijk worden weggegooid en gerecycled. Met LED's kan LCD-achtergrondverlichting makkelijker worden gedimd, waardoor de contrastverhouding super hoog is. Dankzij de consistente helderheid op het scherm leveren de LED's een fantastisch nauwkeurige kleurweergave.

Eenvoudige aanpassing van de weergave met SmartControl Lite

SmartControl Lite is de nieuwste monitorbeheersoftware voor gebruikersinterfaces. Via de 3D-pictogrammen kunnen gebruikers de meeste monitorvariabelen met de muis afstellen, zoals kleur, helderheid, schermkalibratie, multimedia, ID-beheer enz.

Aansluitingen
Aantal DVI-D ingangen 1
Aantal HDMI-poorten 1
VGA (D-Sub) Ja
Audio
Ingebouwde speaker Nee
Energieverbruik
Elektrisch verbruik 18,59
Ergonomie
In de hoogte regelbaar Nee
Functies
HDCP Ja
Fysieke kenmerken
VESA-standaard 100 x 100
Scherm
Beelddiagonaal (inch) 23,6
Beeldverhouding 16:9
Contrast 1000:1
Dynamisch contrast 10.000.000:1
Helderheid 250
Kantelbaar scherm Ja
Responstijd 1
Schermresolutie 1920 x 1080 (Full HD)
Schermtechnologie LCD
sRGB Ja
Uitrusting
Ingebouwde tuner Nee