Menu
Your Cart

200V4LAB2/00

200V4LAB2/00
Winkelvoorraad
200V4LAB2/00
  • Voorraadstatus: Voorradig
  • Brand: Philips
  • Model: 200V4LAB2/00
€ 0,00
Excl. BTW: € 0,00
Geniet van levendige beelden op dit aantrekkelijke, glanzende LED-beeldscherm met stereoluidsprekers. Een geweldige keuze!

SmartContrast voor rijke details in het zwart
SmartContrast is een Philips-technologie die het weergegeven beeld analyseert. Kleuren worden automatisch bijgesteld en de intensiteit van de achtergrondverlichting wordt aangepast voor een dynamische verbetering van het contrast bij digitale afbeeldingen, video's of games met donkere kleurtinten. In de modus Economisch worden het contrast en de achtergrondverlichting optimaal ingesteld voor alledaagse kantoortoepassingen en een laag energieverbruik.

LED-technologie voor levendige kleuren
Witte LED's zijn Solid State-apparaten die sneller op volle sterkte licht geven, waardoor ze snel klaar zijn voor gebruik. LED's bevatten geen kwik en kunnen dus milieuvriendelijk worden weggegooid en gerecycled. Met LED's kan LCD-achtergrondverlichting makkelijker worden gedimd, waardoor de contrastverhouding super hoog is. Dankzij de consistente helderheid op het scherm leveren de LED's een fantastisch nauwkeurige kleurweergave.

Krachtig geluid met 2 x 2 W RMS-luidsprekers
Geniet van al uw multimedia en sociale toepassingen met stereogeluid. Deze ingebouwde luidsprekers klinken niet alleen geweldig, ze verlossen u ook van een wirwar van externe kabels en besparen bovendien waardevolle ruimte op uw bureau.

Milieuvriendelijk, kwikvrij scherm
Philips-monitoren met LED-achtergrondverlichting bevatten geen kwik, een van de meest giftige stoffen in de natuur voor zowel mens als dier. Hierdoor is de monitor de hele levensduur lang milieuvriendelijk, van de productie tot en met de verwijdering.
Aansluitingen
Aantal DVI-D ingangen 1
VGA (D-Sub) Ja
Audio
Ingebouwde speaker Ja
Energieverbruik
Elektrisch verbruik 16
Ergonomie
In de hoogte regelbaar Nee
Functies
HDCP Ja
Fysieke kenmerken
VESA-standaard 100 x 100
Scherm
Beelddiagonaal (inch) 19,5
Beeldverhouding 16:9
Contrast 600:1
Dynamisch contrast 1.000.000:1
Helderheid 200
Kantelbaar scherm Ja
Responstijd 5
Schermresolutie 1600 x 900
Schermtechnologie LCD
sRGB Ja
Uitrusting
Ingebouwde tuner Nee