Menu
Your Cart

258B6QUEB/00

258B6QUEB/00
Winkelvoorraad
258B6QUEB/00
  • Voorraadstatus: Voorradig
  • Brand: Philips
  • Model: 258B6QUEB/00
€ 0,00
Excl. BTW: € 0,00

Eenvoudige USB-C-aansluiting en kristalheldere IPS-beelden. De Philips B Line-monitor met USB-C-aansluiting voor het eenvoudig docken van een notebook via één kabel, voor het snel verzenden van gegevens en video naar een kristalheldere QHD IPS-monitor en zelfs het opladen van de notebook.

Al uw aansluitingen via een USB-C-kabel

De nieuwe USB 3.1 type C-kabel heeft een slanke en omkeerbare aansluiting zodat u gemakkelijk kunt docken met één kabel. Met USB 3.1 krijgt u de hoogste snelheden, 20 keer zo snel als USB 2.0, waardoor u een 4K-film in minder dan 60 seconden kunt overdragen. Maak het gemakkelijker voor uzelf door al uw randapparatuur op uw monitor aan te sluiten als een dock met één kabel naar het notebook, inclusief de video-uitvoer met hoge resolutie van uw PC naar de monitor. Bovendien kunt u met USB-C uw notebook zelfs voeden en opladen via de monitor, zodat u geen extra voedingskabels meer nodig hebt. Alle aansluitingen via één eenvoudige kabel.

Scherm met smalle rand voor een naadloos uiterlijk

De nieuwe Philips-schermen hebben zeer smalle randen die zorgen voor minimale afleiding en een maximale kijkgrootte. Deze schermen zijn bij uitstek geschikt voor opstellingen met meerdere schermen zoals bij gaming, grafisch ontwerp of professionele toepassingen. Dankzij de zeer smalle rand hebt u het gevoel dat u één groot scherm gebruikt.

SmartErgoBase maakt gebruiksvriendelijke, ergonomische aanpassingen mogelijk

De SmartErgoBase-monitorvoet biedt ergonomisch kijkcomfort en kabelbeheer. De gebruiksvriendelijke voet is in hoogte en hoek verstelbaar en heeft een kantel- en zwenkfunctie voor maximaal comfort, om de fysieke ongemakken van een lange werkdag te verminderen. Het kabelbeheersysteem voorkomt dat kabels in de knoop raken, zodat uw werkplek er netjes en professioneel uitziet.

IPS-technologie voor volle kleuren en een brede kijkhoek

IPS-schermen maken gebruik van een geavanceerde technologie waardoor u kunt genieten van een extra brede kijkhoek van 178/178 graden. Hierdoor kunt u het scherm vanuit bijna elke hoek zien, zelfs in een draaimodus van 90 graden! De IPS-schermen bieden, in tegenstelling tot de normale TN-panelen, scherpe beelden met levendige kleuren. Niet alleen ideaal voor het bekijken van foto's, het afspelen van films en het surfen op internet, maar ook voor professionele toepassingen waarbij kleurnauwkeurigheid en constante helderheid zeer belangrijk is.

Minder vermoeide ogen met trillingsvrije technologie

Door de manier waarop de helderheid wordt aangestuurd op schermen met LED-achtergrondverlichting ervaren sommige gebruikers trillingen op het scherm die vermoeide ogen veroorzaken. Trillingsvrije technologie van Philips biedt een nieuwe oplossing voor het reguleren van de helderheid en het verminderen van trillingen voor meer kijkplezier.

Aansluitingen
Aantal DisplayPort ingangen 1
Aantal DVI-D ingangen 1
Aantal HDMI-poorten 1
Aantal upstream-poorten 1
Aantal USB-poorten Type A 3
Hoofdtelefoonaansluiting Ja
USB-aansluiting Ja
Versie USB-hub USB 3.0
VGA (D-Sub) Ja
Audio
Ingebouwde speaker Ja
Energieverbruik
Elektrisch verbruik 24,7
Ergonomie
Draaibaar Ja
In de hoogte regelbaar Ja
Fysieke kenmerken
VESA-standaard 100 x 100
Scherm
Beelddiagonaal (inch) 25
Beeldverhouding 16:9
Contrast 1000:1
Dynamisch contrast 20000000:1
Helderheid 350
Kantelbaar scherm Ja
Paneeltype IPS
Responstijd 14
Schermresolutie 2560 x 1440
sRGB Ja
Uitrusting
Ingebouwde tuner Nee
Ingebouwde USB-hub Ja