Menu
Your Cart

AZ787/12

AZ787/12
AZ787/12
AZ787/12
AZ787/12
AZ787/12
  • Voorraadstatus: Contacteer ons voor levertermijn
  • Brand: Philips
  • Model: AZ787/12
€ 109,99
Excl. BTW: € 90,90

Dankzij de mogelijkheid om direct af te spelen vanaf USB, Bass Reflex-luidsprekers en een totaal uitgangsvermogen van 12 W RMS geniet u met deze CD-soundmachine van Philips optimaal van de digitale muziek op uw draagbare apparaat. Altijd. Overal.

Directe weergave van MP3/WMA-muziek vanaf USB

Met de directe weergave vanaf USB sluit u uw USB-apparaat gewoon aan op de USB-poort van uw Philips-apparaat om uw digitale muziek rechtstreeks vanaf het Philips-apparaat af te spelen.

MP3/WMA-CD, CD en CD-RW afspelen

Met audiocompressietechnologie kunnen grote digitale muziekbestanden tot 10 keer worden verkleind zonder dat de geluidskwaliteit drastisch verslechtert. MP3 en WMA zijn twee compressieformaten waarmee u een wereld aan muziek kunt afspelen op uw Philips-speler. Download MP3- of WMA-nummers vanaf legale muziekwebsites op internet of rip uw audio-CD's naar MP3- of WMA-bestanden en breng deze over naar uw speler.

Het Bass Reflex-luidsprekersysteem biedt een diep en krachtig basgeluid

Bass Reflex-luidsprekers zorgen voor een compact luidsprekerboxsysteem met een diepe bas. Het verschil met een conventioneel luidsprekerboxsysteem is dat er een baspijp is toegevoegd die akoestisch op de woofer is afgestemd voor een optimale demping van de lage frequenties. Dit resulteert in een diepere gecontroleerde bas en minder vervorming. De lucht in de baspijp resoneert en gaat vibreren als een conventionele woofer. Samen met de reactie van de woofer vergroot het systeem de lage-frequentiegeluiden in het algemeen en levert zo een hele nieuwe dimensie van diepe bas op.

Handige afstandsbediening voor meer bedieningsgemak

Met een handige afstandsbediening voor meer bedieningsgemak hoeft u alleen nog maar te gaan zitten en te ontspannen.

Dynamic Bass Boost voor een diep, indrukwekkend geluid

Met Dynamic Bass Boost kunt u maximaal van uw muziek genieten. Breng met één druk op de knop de bas naar de voorgrond, ongeacht of het volume hoog of laag staat! De laagste basfrequenties gaan bij een laag volume meestal verloren. Als u dit wilt tegengaan, kan Dynamic Bass Boost worden aangezet om het basniveau op te voeren. Zo kunt u van een consistent geluid genieten, zelfs wanneer u het volume lager zet.

Aansluitingen
Aantal USB 2.0-poorten 1
Hoofdtelefoonaansluiting Ja
Lijningang Ja
USB-aansluiting Ja
Afspeelmogelijkheden
Cassettedeck Ja
Radio-ontvangst FM
Algemeen
Type radio Draagbare radio
Audio
Aantal voorkeuzezenders 20
Uitgangsvermogen (totaal) 12
Bediening
Afstandsbediening Ja
Connectiviteit
Bluetooth Nee
NFC Nee
Wi-Fi Nee
Fysieke kenmerken
Afmetingen radio (H x B x D) 17 X 43.5 X 27
Breedte 43,5
Diepte 27
Hoogte 17
Kleur Zwart
Gebruiksgemak
Waterbestendig Nee
Multimedia
Afspelen van media CD, USB
Scherm
LCD-display Ja
Stroom
Type stroomvoorziening Batterij